Innovatie Elektronisch Co., Ltd

 

Gebruik onze Machine om Uw het Wegen en Verpakkings Gemakkelijkere Lijn, sneller en Meer Kostenbesparing te maken!

Huis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Innovation Electronic Co.,Ltd

Klantenoverzichten
Snel het verzenden, en goede mededeling. Geteste het materiaal, werkelijk groot, dankt u!

—— Pratik Rastogi

Uitstekende samenwerking en mededeling. Ik kan slechts adviseren.

—— Alireza Green

Uitstekende kwaliteit! Ik heb een hoge nauwkeurigheid lange tijd gezocht, hier vind ik het!

—— Larry Geminiani

Ik ben online Chatten Nu

Innovation Electronic Co.,Ltd

1
Innovation Electronic Co.,Ltd
Ongeveer ons

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : inntronic
Jaarlijkse omzet : 1500000-2000000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 80% - 90%

INNOVATIE ELEKTRONISCH Co., Ltd Nadruk bij het Wegen en Statische oplossing in de Verpakkingsindustrie!

 

In het verleden de tientallen jaren, vestigden wij zeer goede verhouding met brede waaier van leveranciers en klanten in het wegen en statische producten vooral in de verpakkingsindustrie en onderzochten ook in onze eigen fabrieken om te wegen en statisch, stap voor stap, krijgen wij onze eigen speciale voordelen in deze markt: meer nauwkeurigheid en het economischere wegen en statische oplossing voor u!

 

Onze het wegen oplossing omvat hoofdzakelijk:

1. allerlei ladingscellen (spanning en compressie de ladingscel, s-type ladingscel, de enige cel van de puntlading, de ladingscel van de scheerbeurtstraal, wordt die ladingscellen wijd in soorten de verpakkingsindustrie zoals en, cement die voedsel gebruikt die en inpakkend, chemische en inpakkend, farmaceutische en, elektronische saldo, siloschaal, vrachtwagenschaal, enz. inpakken doseren doseren wegen inpakken wegen)

2. De hoge schaal van de nauwkeurigheidsbank, vloerschaal, lijstschaal, tellende schaal. Zij worden wijd gebruikt in soorten plaatsen die het hoge nauwkeurigheid wegen vergen, als het kleine bouten tellen en inpakkend, dure poeder en deeltjes die en, sub-pakketsysteem, enz. wegen inpakken.

3. Wegend materiaal zoals het doseren machine, gewichtscontroleur, de schaal van de roltransportband, enz. Dit materiaal wordt wijd gebruikt in het wegen van en de verpakking van productielijn. Het belangrijkste gebruik is aan voedermiddel van vastgestelde hoeveelheid, en dubbele controle of het gewicht of niet in de toegestane waaier is en elimineert de pakketten die niet in toegestane waaier.

 

De Statische oplossing omvat hoofdzakelijk:

1. Statische het laden machine van 20KV, 30KV, 60KV, 100KV. Zij worden wijd gebruikt in de productielijn van het verpakkingsmateriaal, zoals plastic filmmachine, zak die machine, IML-etiketteringsmachine, de zijhandvatten van de laszak maken, krimpen het verpakken, het elektrostatische plakken, enz.

2. Statische eliminators van 7.5KV, 6kv, EN antistatische bar, het Ioniseren luchtkanon, het Ioniseren Luchtpijp, Statisch schuim, enz. Deze eliminators worden wijd gebruikt in statische verwijdering vóór verpakking van geëindigd - producten. Het moet de verpakking beter maken, of het stof op de oppervlakte van producten verwijderen.

 

Als u om het even welk het wegen of statisch probleem vooral in de verpakkingsindustrie hebt, contacteer ons, zijn wij zeker om u te verstrekken een geschikte en economische Oplossing!

 

China Innovation Electronic Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Innovation Electronic Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens
Innovation Electronic Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. TINA LIU

Tel.: +8618758163948

Fax: 86-571-8838-5175

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)